En Utflykt till Vingårdar med Provsmakning

Ge dig ut på en smakresa genom Barcelonas vingårdar och upplev regionens rika vin- och cavakultur med denna spännande utflykt från Barcelona.

Börja din resa med att besöka några av de mest prestigefyllda vingårdarna i Penedčs-regionen, som är känd för sin högkvalitativa vin- och cavaproduktion. Lär dig om odlingstekniker, skördemetoder och vinframställningsprocessen från lokala experter medan du utforskar de vackra vingårdarna och dess omgivningar.

Den spanska berömda cavan är vitt eller rött mousserande vin från Spanien som påminner om den franska champagnen. Cavan lär ha sitt ursprung från Katalonien och tillverkas oftast i källargrottor då de anses idealiska som förvaringsplats då de håller en jämn fukt och temperatur över tid.

Under besöket kommer du att få möjlighet att delta i spännande provsmakningar av olika viner och cava, där du kommer att lära dig konsten att bedöma och uppskatta dryckernas kvalitet och karaktär.

För att komplettera din vin- och cavaprovning kommer du också att få möjlighet att njuta av lokala delikatesser som harmoniserar perfekt med dryckerna. Prova utsökta ostar, skinka, olivoljor och andra regionala specialiteter medan du kopplar av och njuter av den avslappnade atmosfären på vingården.

Läs mer eller boka dagsutflykten här.