Utflykter till Frankrike och Andorra från Barcelona

Denna utflykt ger möjlighet till att uppleva tre länder på en och samma dag. En äventyrsresa genom Europa med en spännande heldagstur som går till Frankrike, Andorra och Spanien - allt på en dag!

Dagen börjar med att gränsen korsas till Frankrike och den vackra staden Perpignan besöks. Upptäck stadens charmiga gamla stadskärna, med sina medeltida kullerstensgator, färgglada marknader och pittoreska torg. Staden har en rik, fascinerande historia och kulturellt arv med dess sevärdheter och monument.

Efter Perpignan är det dags att korsa gränsen till det lilla furstendömet Andorra, som är beläget högt uppe i Pyrenéerna. Här går det att njuta av den spektakulära utsikten över bergslandskapet när ni färdas på slingrande vägar genom pittoreska bergsbyar. Upptäck Andorras charmiga huvudstad, Andorra la Vella, och utforska dess många butiker, restauranger och sevärdheter.

Efter att ha utforskat Andorra är det dags att återvända till Spanien för att njuta av en välbehövlig paus och en läcker spansk lunch. Slappna av och njut av den autentiska spanska atmosfären medan ni smakar på lokala specialiteter i form av spansk mat och dryck för att ta del av den spanska kulturen.

Läs mer eller boka utflykt här.