Hotell i Barcelona


Då Barcelona är en väldigt populär turiststad som besöks av miljoner turister varje år så fullkomligt vimlar det av hotell i Barcelona. Hotels.com har till exempel samarbete med nästan 700 hotell i Barcelona.

Trots det stora utbudet av Barcelona hotell är det inte alltid så lätt att hitta det perfekta boendet i staden. Till exempel är det inte alla hotell där frukost inkluderas i priset utan man måste ange detta som tillval eller betala extra på plats. Billigaste hotellen i Barcelona är vandrarhemmen och bed & breakfast hotellen. Däröver finns det gott om budgethotell och även extrema lyxboende till ett högre pris.

De centralt belägna hotellen i Barcelona blir i regel snabbt uppbokade, men med tanke på det goda utbud av transportmedel som finns i Barcelona är det inga större problem att bo en bit från centrum där hotellen i regel är lite billigare.

Hotels.com är internets största specialiserade aktör på hotell världen över. Dessutom till priser som innebär besparingar på upp till 70 procent för kunderna. Hos Hotels.com kan man som besökare skriva recensioner över hur man upplevt vistelsen på hotellet vilket kan vara nyttigt för andra att läsa.
Här är Hotels.com's specialsidor om Barcelona:

Alla Hotell i Barcelona
Specialerbjudanden på hotell i Barcelona
Sista minuten-erbjudanden på hotell i Barcelona

Hotels.com delar även in sina hotell i kategorier och här är några av deras olika indelningar:
Familjehotell i Barcelona
Hotell med gratis frukost i Barcelona
Shoppinghotell i Barcelona
Romantiska hotell i Barcelona
Spahotell i Barcelona
Strandhotell i Barcelona