Salvador Dali utflykt från Barcelona

Ge dig ut på en resa genom surrealistiska landskap och konstnärliga mästerverk med en heldagstur i mindre grupp till Salvador Dalís platser från Barcelona. Här får du utforska den fascinerande världen av en av världens mest inflytelserika konstnärer i en intim och personlig miljö.

Börja din resa med att besöka Dalí Teatro-Museo i Figueres, där Salvador Dalí själv designade och skapade detta surrealistiska mästerverk. Utforska de många utställningarna och skulpturerna som visas här och låt dig uppslukas av den unika atmosfären som genomsyrar museet. Beundra Dalís verk och fördjupa dig i hans värld av drömmar och fantasi.

Efter att ha utforskat Figueres åker ni till Dalís hem i Portlligat, en liten by vid Medelhavet där konstnären tillbringade stora delar av sitt liv. Utforska Dalís privata bostad och ateljé, beundra den unika arkitekturen och fördjupa dig i den surrealistiska atmosfären som genomsyrar platsen. Lär dig mer om konstnärens liv och arbete från den kunnige guiden.

Avsluta din resa med ett besök på Cap de Creus, en dramatisk kuststräcka som inspirerade många av Dalís mest kända verk. Förundras över de dramatiska klipporna, de gnistrande vattnen och den orörda naturen som har fångat konstnärens fantasi under så många år.

Läs mer eller boka Salvador Dali utflykten.