Utflykt till Tarragona från Barcelona

Ge dig ut på en resa genom historia och kultur med denna dagstur till Tarragona och Sitges. Här får du utforska antika ruiner, pittoreska stränder och många minnesvärda platser med en kunnig guide vid din sida.

Börja din dagstur med en resa till Tarragona, en stad rik på romersk historia och arkitektur. Utforska de imponerande ruinerna av det antika romerska forumet, det magnifika amfiteatern och andra arkeologiska skatter som vittnar om stadens forntida storhet.

Efter att ha utforskat Tarragona tar ni er till den pittoreska kustbyn Sitges, känd för sina vackra stränder, charmiga gränder och konstnärliga atmosfär. Koppla av vid havet, promenera längs de färgglada gatorna och njut av den avslappnade stämningen i denna pärla vid Medelhavet. Missa inte heller att beundra de vackra modernistiska byggnaderna som präglar stadens arkitektur.

Denna dagstur till Tarragona och Sitges är inte bara en chans att utforska nya platser, det är också en resa genom tid och rum. Från romerska ruiner till pittoreska kustbyar kommer du att få en djupare förståelse för Kataloniens mångfacetterade historia och kultur.

Läs mer eller boka utflykten till Tarragona.