Turer och rundturer i Barcelona

Ett utmärkt sätt att uppleva lite extra när man är i Barcelona är att deltaga i någon av alla de guidade rundturer som erbjuds i staden.

Eftersom Barcelona är en väldigt välbesökt stad finns det ett digert utbud av rundturer av flera olika varianter. Om man gör ett kortare besök i Barcelona, över en weekend till exempel så kan det vara all idé att utnyttja någon av de rundturer som erbjuds för att på så sätt utnyttja tiden på bästa sätt.

Framförallt för förstagångsbesökaren kan det vara väldigt nyttigt att delta i en sightseeingtur då man oftast får se de mest kända sevärdheterna och samtidigt får en överblick över stadens geografi. Efter en sådan tur kan det bli lite enklare att planera resterande delen av besöket i Barcelona då man kan välja att se närmare på de sevärdheter man vill uppleva igen.

De turer som vi berättar om här går att boka på internet i förväg, vilket gör att ni kan planera ert besök i Barcelona redan innan ni åker och dessutom slipper ni stå i kö för att boka turerna på plats.

På följande sidor ges några förslag på en del av de turer som erbjuds för Barcelonaturisten och här finns en översikt över flertalet av rundturerna.