Picasso tur i Barcelona

Dyk in i den spännande världen av en av världens mest ikoniska konstnärer med en Picasso-vandringstur och besök på Barcelonas Picassomuseum.

Börja din resa genom att vandra genom de pittoreska gatorna i Barcelonas historiska kvarter, där en ung Picasso en gång vandrade och fann inspiration. Utforska de charmiga gränderna i El Born och La Ribera och låt din guide berätta om konstnärens liv och arbete under hans tid i staden.

När du har fått en inblick i Picassos Barcelona tar du dig till Picassomuseet, hem för en av världens mest omfattande samlingar av konstverk av den legendariska konstnären. Beundra Picassos genialitet och utforska hans olika perioder och tekniker genom ett brett urval av målningar, skulpturer och grafiska verk.

Under besöket på museet kommer den kunnigae guiden att dela med sig av insikter och historier om Picassos liv och verk, vilket ger dig en djupare förståelse för konstnären bakom mästerverken. Lär dig om hans inflytande på den moderna konsten och upptäck de spännande historierna bakom varje konstverk.

Läs mer eller boka Picasso tur i Barcelona.