Weekendpaket Barcelona
* MrJet

Boende Barcelona

Som turist finns det flera olika alternativ att välja på när det gäller boende i Barcelona.

Vanligast för turister är såklart att välja hotell i Barcelona, vilket det finns enormt många av i staden. Allt från enstjärniga till femstjärniga hotell och det byggs nya hotell för fullt då de befintliga snabbt blir uppbokade av alla turister som besöker staden.

Det är inte alltid lätt att hitta ett prisvärt hotell i Barcelona som håller en hög standard. Ibland ingår inte frukost i rumspriset ens hos de finare hotellen utan det kan vara tillval. Det kan således vara ett tips att kontrollera ordenligt vad som ingår i priset innan man bokar sitt boende i Barcelona.

Priset för hotellrummen sjunker ju längre från centrala Barcelona de ligger och med tanke på de goda transportmöjligheterna i form av tunnelbana som Barcelona kan erbjuda kan det vara friktionsfritt att välja ett billigare hotell en bit från de mest centrala delarna av staden till sitt boende under besöket i staden.

Förutom var hotellet finns beläget finns det annat man bör tänka på när det gäller Barcelona boende, till exempel om man vill ha tillgång till gym, internetanslutning, restaurang på hotellet med mera.

Förutom traditionella hotell finns det lägenhetshotell i Barcelona att tillgå.

Ett billigare alternativ är att välja bed & breakfast hotell i Barcelona som man kan få för några hundralappar per natt.

Hotels.com är internets största specialiserade aktör på hotell världen över. Dessutom till priser som innebär besparingar på upp till 70 procent för kunderna.
Här är Hotels.com's specialsidor om Barcelona:

Alla Hotell i Barcelona
Specialerbjudanden på hotell i Barcelona
Sista minuten-erbjudanden på hotell i Barcelona

Välj alternativ här i vänstermenyn för att läsa mer om hotell i Barcelona.