Matlagningskurs i Barcelona

En kombinerad utflykt till en livlig lokal marknad med en autentisk spansk matlagningskurs. Här får ni möjlighet att upptäcka stadens rika matkultur på första parkett och lära er att laga traditionella spanska rätter som en riktig lokalbefolkning.

Börja dagen med att utforska en av Barcelonas mest livliga marknader tillsammans med den kunnige guiden. Upptäck färgglada frukter och grönsaker, färska skaldjur, kryddiga kryddor och andra lokala delikatesser medan ni lär er om stadens matkultur och gastronomiska traditioner. Få insikt i hur man väljer de bästa råvarorna och få tips och råd om hur man handlar som en lokal.

Efter marknadsbesöket är det dags att ta med sig de färska ingredienserna till en autentisk spansk matlagningskurs. Under ledning av en erfaren kock kommer ni att lära er att förvandla era inköp till läckra spanska rätter, från klassiska tapas till hjärtliga huvudrätter och utsökta desserter.

När maten är färdiglagad är det dags att njuta av de egna skapelserna tillsammans med medresenärer. Sitt ner och njut av en måltid tillsammans med viner från Rioja (rött) och Galicien (vitt), fylld med smaker och dofter från Spanien.

Läs mer eller boka här.