Kajak och snorkling i Costa Brava

Detta är en oförglömlig äventyrsresa som går till Costa Brava från Barcelona, där ni får uppleva det bästa av Medelhavet genom kajakpaddling och snorkling.

Stig ombord på en bekväm transport från Barcelona och bege er till Costa Brava, en av Spaniens mest berömda kuststräckor känd för sina dramatiska klippor, gömda vikar och kristallklara vatten. Vid ankomsten väntar en kunnig guide och ett spännande äventyr.

Ni ger er ut på vattnet för en spännande paddling längs Costa Bravas kustlinje. Här får ni glida över det azurblå vattnet och utforska de många gömda vikarna och grottorna längs vägen. Guiden kommer att visa de mest spektakulära platserna och dela med sig av intressanta fakta om områdets historia och natur.

Efter en stunds kajakpaddling är det dags att dyka ner under ytan och upptäcka det rika marina livet i Medelhavet med snorkling. Här går det att utforska korallrev, färgglada fiskar och andra fascinerande varelser i det klara vattnet. Er guide kommer att leda er till de bästa snorklingsplatserna och ge er tips och råd för att få ut mer av upplevelsen.

Efter att ha utforskat kusten och snorklat bland fiskarna får ni möjlighet att koppla av och njuta av de vackra omgivningarna på en av Costa Bravas orörda stränder. Ta ett uppfriskande dopp i det kristallklara vattnet eller sola medan ni njuter av den spektakulära utsikten över Medelhavet

Läs mer eller boka turen.